Home
Prezentare
Servicii
Galerie foto
Portofoliu
Contact
Servicii - Proiectare si executie instalatii de utilizare si alimentare cu gaze naturale
Proiectare si executie instalatii de utilizare si alimentare cu gaze naturale

Obiectul principal de activitate al companiei RELCO-GAZ este atat proiectarea cat si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, bransamentelor si sistemelor de distributie a gazelor naturale, instalatiilor termice si sanitare.
Oferim suport in proiectarea, montarea si exploatarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala, cu radiatoare si instalatiilor sanitare realizate cu produsele grupului UPONOR (sistemul de conducte PEX-a si fitinguri WIRSBO - SUEDIA si sistemul de conducte preizolate PEX-a ECOFLEX - GERMANIA).

Firma nostra va poate ajuta in toate fazele unei lucrari de instalatii, de la proiectare sau reproiectare, ofertare, montaj, punere in functiune si exploatare pentru toate sistemele necesare pentru asigurarea confortului interior.

Executam studii de prefezabilitate , studii de  fezabilitate si proiecte tehnice pentru lucrari de investitii cum ar fi: realizarea retelelor de distributie a gazelor naturale, a retelelor de alimentare cu apa sau a retelelor de canalizare.